Facebook Twitter LinkedIn YouTube E-mail

AGENCIJA SNOB

Poslednja izmena: 26. oktobar 2018

Korišcenjem bilo kog dela AgencySNOB.com i AgencijaSNOB.com portala i svih njegovih delova firme “Agencija SNOB ” (u nastavku samo AgencySNOB.com i AgencijaSNOB.com ), automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišcenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišcenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišcenjem AgencySNOB.com i AgencijaSNOB.com portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišcenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo AgencySNOB.com i AgencijaSNOB.com portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

AgencySNOB.com i AgencijaSNOB.com Portal

Firma “AGENCIJA SNOB” posetiocima u dobroj nameri obezbeduje korišcenje sadržaja AgencySNOB.com i AgencijaSNOB.com portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje AgencySNOB.com i AgencijaSNOB.com portala, ukoliko ne krše pravila korišcenja.

AgencySNOB.com i AgencijaSNOB.com portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivaca, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

AgencySNOB.com i AgencijaSNOB.com sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje AgencySNOB.com i AgencijaSNOB.com portala koristite na vlastitu odgovornost i AgencySNOB.com i AgencijaSNOB.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišcenjem.

Pristup AgencySNOB.com i AgencijaSNOB.com portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava

AgencySNOB.com i AgencijaSNOB.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašceno korišcenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava AgencySNOB.com i AgencijaSNOB.com portala i podložno je tužbi.

Neovlašceno korišcenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (AgencySNOB.com i AgencijaSNOB.com , partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je AgencySNOB.com i AgencijaSNOB.com povredio Vaša autorska prava, slucaj ce biti odmah razmotren, a sporni sadržaji bice uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na spoljne stranice

AgencySNOB.com i AgencijaSNOB.com sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala.

AgencySNOB.com i AgencijaSNOB.com linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Spoljni saradnici

AgencySNOB.com i AgencijaSNOB.com štiti privatnost korisnika u najvecoj mogucoj meri. AgencySNOB.com i AgencijaSNOB.com se obavezuje da ce u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišcenja portala, te da privatne podatke nece distribuirati, niti prodavati trecoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

AgencySNOB.com i AgencijaSNOB.com može u skladu sa zakonom prikupljati odredene podatke o korisnicima dobijene tokom korišcenja portala (iskljucivo podaci o racunaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke AgencySNOB.com i AgencijaSNOB.com koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj nacin poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posecuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji medu kojom publikom.

AgencySNOB.com i AgencijaSNOB.com obavezuje se da prikupljene privatne podatke, imena i prezimena, nece bez dozvole svakog pojedinacnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

AgencySNOB.com i AgencijaSNOB.com se obavezuje da ce cuvati privatnost korisnika portala, osim u slucaju teškog kršenja pravila AgencySNOB.com i AgencijaSNOB.com portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Slanje fotografija za stranice: Hostese, Promoterke i Modeli

Web sajt AgencySNOB.com i AgencijaSNOB.com omogucava svojim posetiocima da pošalju svoje fotografije za delove sajta: HOSTESE, PROMOTERKE, MODELI . To ne znaci da se objavljuju sve fotografije koje posetioci pošalju vec samo one koje urednici odaberu. Zbog velikog broja fotografija koje svakodnevno dobijamo kao i zbog razlicitog kvaliteta i aktuelnosti, AgencySNOB.com i AgencijaSNOB.com ima pravo neobjavljivanja fotografija bez bilo kakvog dodatnog objašnjenja razloga neobjavljivanja. Takode vas molimo da nam naknadno ne šaljete mailove sa zahtevima za obrazloženje jer fizicki nismo u mogucnosti da odgovorimo na tu vrstu pitanja.

Zbog nemogucnosti provere autenticnosti autora fotografije, AgencySNOB.com i AgencijaSNOB.com . ne može da odgovara za verodostojnost autora fotografije kao ni zbog eventualnog bilo kakvog kršenja autorskih prava na fotografije. Sva odgovornost za fotografije pripada iskljucivo autorima fotografije ili onima koji su je poslali. Mi fotografije postavljamo sa dobrom namerom i sa pretpostavkom da su oni koji fotografije šalju i stvarni autori ili vlasnici.

U slucaju da primetite fotografiju za koju znate da je zašticena autorskim pravom ili da je autor fotografije pogrešno potpisan, molimo vas da nam se javite na adresu milanrakicserbia@gmail.com kako bi preduzeli neophodne korake u ispravljanju greške.

AgencySNOB.com i AgencijaSNOB.com ne postaje vlasnik objavljenih fotografija, ali zadržava pravo korišcenja fotografija u svojim ostalim programima.

Društvene mreže (YouTube, Facebook, Instagram ... )

AgencySNOB.com i AgencijaSNOB.com objavljuje video fajlove koji su locirani na serverima YouTube.com, Facebook, Instagram ...

Modifikovanje i promene pravila

AgencySNOB.com i AgencijaSNOB.com zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama AgencySNOB.com i AgencijaSNOB.com može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Korišcenjem bilo kog sadržaja na AgencySNOB.com i AgencijaSNOB.com portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

 

Agencija SNOB garantuje samo za portale www.AgencySNOB.com i www.AgencijaSNOB.com

Ukoliko primetite slične portale sa nazivom naše agencije, prijavite ih nadležnim institucijama.