AG SNOB / Agency SNOB / Agencija SNOB

(SNOB - Something New On Balkan)

Mi Vas ne nagovaramo samo da razgovarate sa potrošačima - mi ih nagovaramo da razgovaraju o Vama.

Naša agencija je naslednik marketing Agencije 027, osnovane septembra 2006-te godine, ali zbog lokalnog naziva (027 je pozivni broj za Prokuplje), i zbog novih poslovnih ideja (modeling i promocije), rešili smo da promenimo naziv.

Svi simpatični nazivi su već bili zazeti , zato smo odluili za naziv SNOB (Something New On Balkan), tako da je zvanični početak rada 2011-ta godina.

MARKETING usluge - Search Engine Optimisation (SEO) , Social Media Marketing & Management , Content / Sadržaj marketinga , WEB DESIGN - IZRADA SAJTOVA , DIGITALNI MARKETING , SITEMAP , COPYWRITING ...

REKLAMIRAJTE SE NA FACEBOOK stranicama (objavili bi Vašu reklamu na PRIČI / STORY-ju, ili u objavi / statusu): Milan Rakic photography (90 000 pratioca), Models & Hostess by AGENCY SNOB (35 000 pratioca), Milan Rakic fotograf (20 000), Agencija SNOB (60 000)... ; na INSTAGRAM stranici Milan Rakic photography (10 000 pratioca); dok na našim Facebook grupama možete besplatno objaviti Vaše objave, a možemo postaviti Vašu reklamu kao naslovnu fotografiju, na određeni vremenski period na nekoj našoj grupi, koje imaju i do 110 000 pratioca / članova iz regiona i dijaspore (grupe: 1 - 110 000 pratioca, 2 - 14 000, 3 - 13 400 , 4 - 23 000, 5 - 8 000, 5 - 9 000, 6 - 18 000, 7 - 34 000, 8 - 18 000, 9 - 12 000, 10 - 17 000 ...). Prednost ovakvog marketinga je taj što ne morate štampati flajere, brošure, letke, kataloge ..., ne morate unajmljivati promoterke, i ne zavisite od vremenskih neprilika. Posetite stranicu kontakt, i javite nam se sa predlogom za saradnju.

REZIME: Već imate svoj mali ili veliki biznis, ili planirate da započnete biznis, ali potreban Vam je marketing da bi ostvarivali prihode, a ne samo da plaćate dažbine. Prepočljivo je da napravite sajt (website, portal) kako bi delovali ozbiljnije, a on treba da sadrži ključne reči da bi bio prvi ili u vrhu pretrage (google, bing, yahoo, yandex ...), naravno otvorite poslovne facebook i instagram stranice, zatim reklamirate svoj portal kao i stranice na društvenim mrežama, odštampate propagandni materijal (flajere, brošure, kalendare) na kojima će biti fotomodel koji će predstaviti Vašu delatnost, i nakon toga te flajere trebaju podeliti promoterke. Možete napraviti i prezentaciju tj svečano otvaranje, gde će hostese dočekivati i posluživati posetioce. Nakon toga možete očekivati da povratite novac i da počnete da zarađujete. Od svega toga, mi Vam samo ne štampamo flajere. Dakle, tu smo da Vam uradimo web design (izradu sajta) i SEO (optimizaciju sajta za pretraživače), rekalmiramo Vas na našim FB i IG stranicama, poslovnim internet adresarima (https://www.NajboljeKompanije.com , https://www.HotelsBalkan.com ), obezbedimo fotomodele, promoterke i hostese. Cena, hmmm, sve je stvar dogovora, zato napišite na naš mejl info@agencysnob.com šta Vam je sve potrebno, možete navesti i budžet, i naš marketing tim daće Vam najbolju ponudu.

PLUS - fotografisanje proizvoda i objekata, iznajmljivanje fotomodela, promoterki, hostesa ...